Ще си я гледам разбира се,мен ми интересува нещо по-подробно да ми каже някой за Алфите,казват че горят много не са издържливи и некви такива.Общо взето това ме интересува.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 146 1.6 16V TWiN SPARK ?
Collapse
X
-
Да ти кажа на кратко.. Неса икономични като ги настъпиш си лапат доволно,пъргави са сравнително,доставят голямо удоволсвтие от карането според мен алфите са висок клас автомобили на достъпни цени,комфортни са ,потдръжката не е ефтина но ако си я караш нормално проблеми няма да имаш!Ако я караш като мене и други съфорумци не всички даже бих казал еденични бройки ще я правиш доста често и ще работиш само за неяAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Серго_66.... почти всеки който питам ми казва,че Алфата не е кола.Благодаря ви предварителноVW Jetta 1.8 90 hp - сега
Устремен да стане собственик на АЛФА
Comment
-
Първоначално публикувано от Серго_66Ще си я гледам разбира се,мен ми интересува нещо по-подробно да ми каже някой за Алфите,казват че горят много не са издържливи и некви такива.Общо взето това ме интересува.Alfa Romeo 145 T.S 1.6 /99 година
Малко луд, в рамките на нормалното!
Comment
-
Първоначално публикувано от plaplaПървоначално публикувано от Серго_66Ще си я гледам разбира се,мен ми интересува нещо по-подробно да ми каже някой за Алфите,казват че горят много не са издържливи и некви такива.Общо взето това ме интересува.Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
1.6 16v
Comment
-
Колеген, незнам. моята е ТS но като чета из форума май излиза че Боксера е по здравИначе аз от моят ТS съм доволен, като махнем разхода но тръпката си е тръпка
Alfa Romeo 145 T.S 1.6 /99 година
Малко луд, в рамките на нормалното!
Comment
-
Още като влезнеш в www.Alfaromeo-bg.com първата страница и можеш да видиш кой модел с какви двигатели разполага.Незнам ти каде си проверявал и търсил.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от plaplaКолеген, незнам. моята е ТS но като чета из форума май излиза че Боксера е по здравИначе аз от моят ТS съм доволен, като махнем разхода но тръпката си е тръпка
Не ме бърка нищо!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от plaplaПървоначално публикувано от Серго_66Ще си я гледам разбира се,мен ми интересува нещо по-подробно да ми каже някой за Алфите,казват че горят много не са издържливи и некви такива.Общо взето това ме интересува.
Comment
-
При здрава кола и спокойно каране разхода не е много висок - извинградско 6 л. , градско 8-9 (в Кюстендил) . Карам с V-Power и мисля че разхода е по-малък отколкото с обикновен(може и да си въобазявам).Alfa Romeo 145 1.4 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от pipolТа последен въпрос, 1.4 Боксер или 1.6 16V ТС ,че още се двуума между дветеAlfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
Comment